2-20-11

SÖNDAG! 
vaknade med att det var svinkallt i huset, tittade på klockan och den är helt svart, strömavbrott igen, ingen el, inget vatten och kyrkan började om ca 1 timme, yey!! eller inte...
Iaf, så efter kyrkan så kom Miranda och hämtade mig, så åkte vi hem till mig för jag beövde prata med mamma en snabbis, så mamma o Miranda fick säga hej till varanda. Sen så åkte i hem till henne och och sköt lite med pil o båge, sen så gjode vi en paj till hennes morfar eller kanske hennes farfar, kommer inte ihåg, menmen vi gjorde också en tårta till hennes lillebror Tanner som fyllde 9.
Sen så skulle vi gå ut o rida, men de var för kallt så då matade vi alla djuren istället o när hennes föräldrar kom hem var de så glada :D
Men vad sägs om att spola tillbaka lite o ta och berätta vad som hände i lördag?
LÖRDAG!!
Dannyl hade häst grejer o göra i Lincoln så vi åkte dit på fredagen, det var ganska tråkigt till Miranda o 2 av hennes lillebröder kom, då blev de väldig mycket roligare. Iaf, så lördag morgonen gick åt till att lyssna på massa personer som pratade om hästar. Ganska tråkigt, men vid lunch så kom Jeffs bror Ron och hans son Connor, han har dawnes (stavning) syndrom, men han är jätte söt, o jätte rolig.
köpte förresten min "prom dress" i fredags,  YEY!! :)
SEE YA!!

Kommentarer
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

låter bra lisa! :D haha men du, du ska nog inte överanvända yay, det var nån som sa att det var ett smeknamn för typ kokain eller nåt.. haha ;)

2011-03-03 @ 17:42:56
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0