2-20-11

SÖNDAG! 
vaknade med att det var svinkallt i huset, tittade på klockan och den är helt svart, strömavbrott igen, ingen el, inget vatten och kyrkan började om ca 1 timme, yey!! eller inte...
Iaf, så efter kyrkan så kom Miranda och hämtade mig, så åkte vi hem till mig för jag beövde prata med mamma en snabbis, så mamma o Miranda fick säga hej till varanda. Sen så åkte i hem till henne och och sköt lite med pil o båge, sen så gjode vi en paj till hennes morfar eller kanske hennes farfar, kommer inte ihåg, menmen vi gjorde också en tårta till hennes lillebror Tanner som fyllde 9.
Sen så skulle vi gå ut o rida, men de var för kallt så då matade vi alla djuren istället o när hennes föräldrar kom hem var de så glada :D
Men vad sägs om att spola tillbaka lite o ta och berätta vad som hände i lördag?
LÖRDAG!!
Dannyl hade häst grejer o göra i Lincoln så vi åkte dit på fredagen, det var ganska tråkigt till Miranda o 2 av hennes lillebröder kom, då blev de väldig mycket roligare. Iaf, så lördag morgonen gick åt till att lyssna på massa personer som pratade om hästar. Ganska tråkigt, men vid lunch så kom Jeffs bror Ron och hans son Connor, han har dawnes (stavning) syndrom, men han är jätte söt, o jätte rolig.
köpte förresten min "prom dress" i fredags,  YEY!! :)
SEE YA!!

2-17-11

TORSDAG!!
Idag var det sista dagen av skola den här veckan! :) det är nämligen state wrestling började idag o slutar på lördag, vi har en freshman som kvaliserade (stavning?). Iaf idag var också en basketmatch för oss, (varsity) och de förlorade idag, så idag blev den sista matchen i knightskläder för våra seniors.

Efter skolan så åkte jag o Britt hem till mig som vanligt, sedan kom Miranda också.
Efter att Britt hade åkt till matchen för hon spelade så kollade jag o Miranda på "Remember me" sedan så åkte vi till Cozad för att titta på basket matchen.

Träffade Stevie igen, så länge sedan man såg honom :) YEY!!
Imorgon så ska vi åka till Lincoln för att Dannyl har horsebowl, det är en tävling om vem som vet mest om hästar, så blir det lite shopping också! :) YEY!!

Var för övrigt riktigt fint idag också, shorts o tshirt once again =D

SEE YA!!

2-16-11

Sen start idag, så tog mig en springtur på morgonen.
Efter skolan så passa jag på att sitta ute i solen ett tag, så skönt, vid 6 kom Dannyl hem, så då städade vi ut höns huset, och sen så gick vi ut o red lite, har varit så länge sen! Och rida i shorts o en tjöcktröja kl 7 på kvällen är ju inte helt fel, men trodde dock inte att jag skulle göra det i mitten av FEBRUARI!!



I LOVE THIS WEATHER!!

SEE YA!!


2-15-11

Så var det tisdag igen och ännu en basket,atch är spelad av varsity laget.

Idag har det inte hänt så mycket, vanlig skoldag hela dagen för att sedan åka till Cozad för att titta på matchen. Pratade lite med Mr. Pierce xc coach och track coach, vi pratade lite om vilka grenar jag skulle göra o så, kommer nog bli 100 m, stafett och kanske häck, men får se ang den sista. Han blev förövrigt glad när jag sa att jag hade nya track skor :)

men nu ska jag gå o lägga mig :)

SEE YA!!

2-14-11 VALENTINES DAY!!

Så var det måndag igen o valentines day. Hände väl inte nått speciellt lika som i Sverige, förutom att vi hade 3 personer som fyllde år o jag fick en cupcake av henne, jättegod var den.
Förutom det så fick jag också lov att gå till en sista basketträning, så min springtur efterskolan hände inte... menmen jag fick kakor istället så jag är nöjd :)

SEE YA!!

2-13-11

Det blev en ganska så lyckad helg den här helgen också.
I fredags, efter den sista basket träningen för all framtid, så åkte jag o Britt till Kearney för att titta på "no strings attached" väldigt bra film, den är vär att titta på. Och innan filmen så åt vi som vanligt chinese food!! så gott så gott. Köpte också ett par "track" skor, vill att track så

I lördags, så var det en fin dag, så jag bestämde mig för att ta en spring tur. sprang ca 2.5 miles, så skönt. När jag kom hem från det så fick jag lov att åka upp till mormor o morfar, för att hjälpa dem med datorproblem.
När allt det var fixat så var det bara att packa väskan för vi hade sista basketmatchen igår! YEY!
Efter matchen så tog vi med oss McKenna och åkte till Kearney för att titta på "the roommate" Den filmen kan jag också rekomender aatt titta på :) Sen så blev det lite shopping och jag köpte 2 par nya shorts :) längtar till sommaren!!

Idag så skulle jag vara i kyrkan kl 10, och säga "godmorgon" till alla som kom in genom dörrarna, sen så under gudstjänsten så läste jag lite. Sen så skulle vi (Luther leauge) servera mat till alla som hade varit i kyrkan.
Efter maten så var det dax att sätta sig i solen o sola lite :)

Nu har jag precis kommit hem från Dannyls basketmatch, men nu ska jag ta o hitta på nått annat o göra...

SEE YA!!


2-10-11

Igår var det kyrkan och LYCE som gällde igen, alltid lika roligt attt vara där för det är jättebra mat + att det är direkt efter träningarna så man är ju väldigt hungrig.
Fick även veta att jag ska läsa i kyrkan på söndag

WE GIVE OUR OFFERINGS TO OUR MERCIFUL AND FORGIVING GOD WHO LOVES US MORE THAN WE CAN IMAGINE!   YOUR GIFTS FOR MISSION AND MINISTRY HELP US UNITE AS A COMMUNITY TO SHOW AND SHARE THE MESSAGE OF GOD'S UNLIMITED LOVE AND FORGIVING GRACE.   IN DOING SO, WE BECOME THE HEART AND HANDS OF HESUS CHRIST TO PEOPLE IN NEED.   THANK YOU FOR YOUR GENEROSITY.


Idag är det vanlig skoldag också :( så nu ska jag gå ner o äta...


SEE YA!!

2-9-11

Sitter i skolan nu, och har inget o gÖra.
Fick precis mina biljetter fr hemresan. Det samsta med tidsskillnad ar att man blir lurad av hur lang tid vissa saker tar.   Pa biljetten fran Kearney till Denver sa ser det ut som att det bara ska ta 24 minuter men det tar 1 timme o 24 min, menmen. 

Maste saga att det kanns lite konstigt att lagga ut 2 inlagg samma dag med bara 4 timmars mellanrum, men jag ar ju skyldig er lite battre uppdatering. Men nu ar det snart lunch sa...

SEE YA!!


2-9-11

Idag har vi sen start, pga snön. det gillas!!
Igår ringde telefonen o skolan sa att det skulle bli sen start, och Dannyl var redan uppe så jag o Cheri bestämde oss för att skoja lite med henne.
Jag: Dannyl, skolan böjar kl 7 imorgon.
Dannyl: VA??
Jag: Ja, vi har haft för mycket snödagar så vi måste göra upp tiden vi missat.
Dannyl: Men då måste jag ju vakna kl 5 på morgonen!
    sen så sprang hon ner, o jag följde efter och pratade med Cheri.                                                                   

Jag: Jag tror att on faktiskt gick på det.                                                                                                     Cheri: Ja, jag tror det också.


Men nu ska jag gå o göra lite frukost.

SEE YA!!


2-8-11

Idag vare snödag, vilket var väldigt töntigt om ni frågar mig, vädret igår sa att det skulle komma mellan 4-6 inch snö + massa vind och massa vind i Nebraska betyder MASSA VIND det är inte lika som i Sverige. Iaf de sa att det antagligen skulle bli 10 start. Skolan ringde igårkväll o sa att det bli 10 start, och vid kl 8 ringde de o sa att det inte blir nån skola, eftersom att det är för farligt att färdas på vägarna.
Det är endast nån inch och det blåser svagt. Förstår verkligen inte varför vi inte hade skola för vi har hafrt skola betydligt värre dagar än den här. Men jag klagar inte, tar gärna snödag betydligt fler dagar innan skolan slutar!

Iaf, har inte haft några läxor idag heller, så dagen har varit ganksa meningslös, men fick prata med BÄSTA NATALIE idag så lite bra blev det ju iaf. Men sen så bestä,de sig vårat internet att inte funka så har inte kunnat skriva tidigare.

Igår så hade vi science fair på skolan, är så glad att jag inte behöver göra det i Sverige!
För er som inte vet vad science fair så ska jag försöka förklara, är dock väldigt svårt att förklara så får väl se om ni förstår.

Alla elever som har en "science" klass måste göra ett arbete om något som de ska testa och sedan berätta för dommare och eleven med "bästa" experimentet vinner. En av mina vänner gjorde ett experiment om pengar.
Är det mest bakterier på mynt eller på papperspengar?
Man skriver en hypotes, och slutsats och så vidare om det. Man skriver en bunt med papper där det står utförligt hur man gick till väga som man ger till domarna och man gör också en "backboard" (stor tavla med info) det det står sammanfattat vad man har gjort.


Längtade hem väldigt mycket idag också, antagligen för att jag inte hade något att göra o blev väldigt uttråkad. Men det hjälper alltid lika mycket att lyssna på Hannah Montanas, Been here all along och Joshua Radins I'd rather be with you.

SEE YA!!


RSS 2.0