1-26-11

ONSDAG!!
Onsdag igen o veckan år så fruktansvärt långsamt!!
Igår hade vi match o kom inte hem förrens kl 11 o imorgon har vi match imorgon o kommer antagligrn inte komma hem förrens runt 11 då heller! :(
Men efter det så ser det bra ut, för på fredag blir det tjejkväll hos Katie o på lördag så åker vi till Arapahoe för att titta på ett wrestling meet hela dagen :)

men nu ska jag ta o sova lite,

SEE YA!!


1-19-11

Onsdag o ingen basket träning idag, har snöat o blåst hela dagen vilket i vanliga fall betyder SNÖDAG! men våran rektor tycker inte om att ställa in skolan. Iaf så 3e lektionen så trodde alla att de skulle vara skola fram till lunch o sen så skulle vi gå hem, men icke. Vi fick gå hela dagen ;( men där imot så fick vi inte åka till Farnam för att ha träning för rektorn så vi fick kakor o pratade om matcherna i helgen i ca 10 min för att sedan gå hem. Inget jag klagar på, o senare på kvällen fick vi ett samtal från skolan som sa att det blir sen start imorgon, inte helt fel!! :)

SEE YA!! bara 4 månader o 17 dagar till SVERIGE!!

1-18-11

Det var ju ett tag sedan som jag skrev här, o förlåt för det men har haft mycket att göra, det är alltid basketmatcher o annat som kommer i vägen, men iaf.

Hade 3 atcher förra veckan o mot arapahoe så satte jag min första 3 poängare i en match :) YEY!!
Mitt lag är nu 10 on 0 vilket betyder att vi vunnit 10 matcher o inte förlorat någon =D


Igår (måndag 17) var det martin luther king jr dagen, de flesta fick ledigt men inte min skola.
Idag, så blir jag hämtad från skolan vi 12 för vi ska flytta kossorna igen.
På fredag så är det Britts födelsedag, men vi har match då tyvärr,

Kan inte fatta att mitt år här nästan är över, jag vet att det är hela 4 månader kvar men de 6 första gick äldigt snabbt.   Om exakt 4 månader så gör min familj sig redo att åka hit, om jag känner min mor rätt så är hon klar, kanske bara det sista som amn inte kan packa förrens precis innan.   Min kära far å andra sidan har nog inte börjat än, men han har ju förtfarande 2 dagar kvar att göra det.

Det var ju ett tag sedan jag både la in bilder o skrev så ni får lite bilder nu för en bild säger mer än tusen ord ;)








Randys b-day



RSS 2.0