5-9-11

Sista dagen för seniors imorgon :( Ganska tråkigt det!!
3 dagen i rad när det var över 90 grader, inte helt fel inte!!!

Men det är bara;
7 skoldagar kvar!
11 dagar kvar till state track!!
13 dagar tills familjen kommer!!
19 dagar kvar i Eustis!
26 dagar kvar i USA!!
SEE YA!!

8-5-11

Nu är det mindre än 2 veckor tills jag får se min familj igen, SO EXITED!! 

Igår (lördag) var det ännu en dag med underbart väder, så jag passade på att ligga ute i solen tills ca 12 då kom Britt o hämtade mig så åkte vi och hämtade McKenna för att åka till Kearney. Vi tittade på Soul Surfer och gjorde lite graduation shopping. Är bara 2 dagar kvar för våra seniors i skolan, så skolan kommer vara ganska tråkig o död efter att de lämnar oss för de tar upp halva high school. Menmen
Idag så var vi i kyrkan och de hade vad de kallar graduation appreciation, de ger en handgjord filt till varje senior som är medlem i våran kyrka, och eftersom att det är mitt sista år här så fick jag också en. :) Efter det så var det jobb dax och vi jobbade ute i trädgården i flera timmar med klarblå himmel, inte ett enda moln på himlen och runt 90 grader F vilket är runt 30 grader C.  Så efter att ha haft bonnbränna i några veckor så blev jag av med den men istället så har jag en bränna efter ett brottarlinne. Inte så genomtänkt kanske menmen c'est la vie.
13 dagar tills min familj kommer
20 dagar kvar i Eustis
27 dagar kvar i USA
vårat väder -->  http://www.weather.com/weather/tenday/69028
SEE YA!!

5-2-11

Sitter här och har tagit en paus från pluggandet, har förhoppningsvis det sista kapitel provet i Amerikans historia imorgon, bara terminsprovet kvar, och endast 16 dagar kvar, men bara 12 dagar kvar av skola ;)
I fredags så hade vi ett track meet, och bara någon timme efter att vi hade satt upp vårat tält så bestämde sig vinden för att ta det på en flygtur. Så då satt vi där i solen o värmen utan tält. Det gick sönder så vi kunde inte sätta upp det igen.
Efter tävlingen så hade vi en girls night in, hos mig, jag, Miranda, Britt o Preston. Vi tittade på You again, kan ju helt klart rekomendera att titta på den.
Sedan på lördagen så bar det av till Broken Bow för en branding. Efter att vi hämtat kossora från en hage och tagit dem till där vi ska "jobba" med dem så delar vi upp dem i kossor som kalvat och kossor som fortfarande är gravida. Vi delar in dem i 3 grupper; en med gravida kossor, en men kossor som har kalvat o en grupp med kalvarna. Sedan så vaccinerar vi en grupp i taget, men kalvarna är sist. När alla kossor är klara så hoppar några i taget på sig häst med ett lasso och fångar en kalv i taget. Sedan så tar de kalvarna bakom hästen och drar dem till där 2 personer står redo att "brottas" med kalven och en person står redo att bränn märka dem och 3 andra personer står redo att vaccinera. Kan även ta och tala om att det bli VÄLDIGT wester cowboy.
Och kan även ta och tala om för min kära familj att ni också kommer få göra det här ;)
Sedan igår (söndag) så var det Dannyls födelsedag och då hade vi massa människor här, så då fick jag var barnvakt till en lite pojke som har alldeles för mycket energi för hans eget bästa. Men han underhöll alla med cowboy sånger och cowboy dans. Sedan tog jag med han ut för att se alla våra kattungar och hästar, och hästarna var jätte nyfikna på honom så alla flockades omkring oss och han var så nöjd. haha
Kan också tala om att det bara är 18 dagar kvar tills jag får se min familj igen!!
SEE YA!!

RSS 2.0