10-30-10

Så, nu är kl 8.30 pm, och jag, britt, dannel, jeff, cheri, kerri, david, carter sitter och tittar på lady huskers volleyball game. Fotboll vare tidigare idag och vi vann över Missouri.

Tog som sagt en tripp till kearney idag med britt och dannyl för att köpa basketboll skor, och hittade ett par som var perfekta :D

Igår så blev det en girls night out :)   Jag, Britt och Miranda åkte till Kearney efter skolan för att göra lite shopping och bio, så blev det chinese också, gottgott :D

hoppas ni hade en trevlig lördag och får en trevlig söndag.

SEE YA!!


10-30-10

HEJ ALLA!!!

Hoppas ni hade en bra fredagkväll :) och ofc torsdagskväll, ville vara på soltorgsfesten, men istället satt jag på en läktare med en filt runt mig och Leigh-Anne som satt i mitt knä och lärde henne svenska. (hon var riktigt bra på det).   I alla fall, gårdagen var AWESOME, kan berätta mer om den ikv för nu ska jag iväg till Kearney :)

(och mamma och pappa, ha inte allt för roligt, tänk på att ni börjar bli gamla)

SEE YA!!

10-24-10

Dagen har varit ganska seg, håller på att frysa ihjäl idag, det är ganska kallt :(

Dagen började med att prata med bästaste vännen Natalie, sen vare kyrkan som gällde.
Just nu sitter jag här och skriver, pratar med Gustaf och äter polkagrisen som jag fick av Denice dagen innan jag åkte <3  Riktigt god är den:)

nu ska jag ta och titta till våra sjukt gulliga kattungar :)
simma lungt

SEE YA!!


10-23-10

Hemma från Omaha, blev lite shopping, så nu har jag en klänning till winter formal :)

Igår vare state i Kearney, det gick ganska bra för EFMVXC, och jag hade en underbar tid med Rachel, McKenna och Katie :D

Upptäckte idag att jag verkligen har blivit country girl, för jag hatade att gå runt i Omaha, alldeles för mycket bilar, vägar och människor. HAHA

För er som undrar, halloween syns inte så överdrivet mycket här, but then again, de finns inte så mycket människor här. Det är lite pumpor på trappen utanför husen, det är i stort sätt allt.
Men i affärerna och på tvn är det betydligt mer, och inte bara halloween världigt mycket jul också.
Känndes väldigt konstigt att gå runt i t-shirt bland julpynt.

Min kära kusin Patrik fyller 30 idag, eller igår Svensk tid, men iaf kl är 20.00 här så idag. 
Iaf grattis till honom, hoppas du har haft en underbar 30års dag. 

Den här helgen är det bytesmarknad också, sitter här för mig själv och tänker tillbaka på allt kul man har haft under den helgen, speciellt allt korvsäljande med Denice :) 

Hoppas ni njuter av vintern ;)

SEE YA 


10-19-10

Hej alla!!
Haft en bra veck så här långt?
Själv har jag haft 2 prov, inte så kul, men nu äre bara lungt kvar.
Sitter här och försöker göra mina läxor, men de är inte så roligt.

Längtar till helgen, vi får trevligt besök då :) bara 2 dagar kvar, har nämligen ingen skola på fredag :) :D

Aja, igår hade vi in hälften av alla hö-bollar som ska in i ladan, resten kommer vi ta in idag eller imorn :)

Men nu ska jag ta och göra klart läxorna.

SEE YA!!

10-17-10

Hej allesammans!
Har ni haft en bra helg?  Jag har haft en jättebra helg :D        

Igår åkte jag med Miranda och tittade på hennes bröder när de spelade fotboll, och sen så åkte vi till Gothenburg och tittade på NEBRASKA VS TEXAS. Nebraska var väldigt dåliga, de tappade 5 tuchdown.

Efter det så åkte vi hem till mig och tittade på filmer och åt lite svenskt godis :)   Vi tittade på The last song, Letters to Juliet, Fame och Dance movie.

Idag har det inte hänt så mycketpratde med Natta, PH och Amanda, trevligt trevligt. Så pratade jag med mamma och pappa också så klart.
På eftermiddan åkte vi och lastade på hö på flaket som vi ska ha till hästarna och korna i vinter.



SEE YA!!

10-16-10

Kl är nu 7.20 på morgonen och jag har redan pluggat Am. Hi i 1 timme. Är ganska stolt över mig själv. Nu har jag tagit min pause och ska snart fortsätta med lite andra läxor och göra mina chores.

Senare ska jag och Miranda iväg och kolla på hennes småbröder när de spelar fotboll (soccer) och sen ska i ha MOVIE NIGHT, så kommer kanske Britt också, för hon åker till nationals FFA på söndag :D

Iaf igår åkte vi till Laubys (Miranda), och åt och hade lite trevligt med dem. Då blev det lite bilder också. HURRA för mig xD


Miranda & Tigger

Colton


10-15-10

FREDAG!!  AWESOME
Har precis pratat med NATALIE, saknar den kvinnan så sjukt mycket. Nu sitter Dannyl här och väntar på att vi ska ut och rida, så får väl fatta mig kort.
Idag har vi haft peprally för vårt FFA team som åker till nationals på söndag, LYCKA TILL, TILL DEM.
För er som undrar FFA står för Future Farmers of America.

Iaf såg på facebook att det snöar hemma :D känns så konstigt eftersom vi fortfarande går runt med kortbyxor och linne på eftermiddagarna, men det är dock väldigt kallt på mogonen.

Men nu ska jag ut och rida, kanske skriver lite mer senare...

SEE YA


10-14-10

hej allesammans,
hade districts idag gick väldigt dåligt för min del men vi har 3 som ska till state, så det är bra :D
Fick dock en väldigt trevlig överraskning när jag kom hem... SVENSKT GODIS!! AWESOME :D
var tråkigt att säga hejdå till MV springarna men kommer iaf se några av dem när track säsongen börjar :D


trail riden var jättekul! valdigt mysigt att rida runt där i skogen men jag har inte så mycket mer att säga så nu får ni lite bilder därifrån :D

Greg

Dannyl och E.T

Leah & Cowboy


Sara och en mulåsna

neil & babe


McKenna

Kingsley, Chris, Savannah

Alexa & Kingsley

David & Shawn

hoppas ni fick vad ni ville ha :D om inte skriv så kan jag försöka fixa det.


SEE YA


10-13-10

soo, onsdag igen och imorgon är det district, livet rullar vidare och det händer inte så mycket som är intressant. Tyvärr så är kameran ute i häst trailern och det är kålsvart ute så ni får inga bilder nu heller... SORRY.

Kyrkan idag också, trevligt som vanligt.

There is a story about two friends who were walking in the desert. Halfway throuh the journey they had an argument and one friend slapped the other friend in the face.
The one who was slapped felt hurt, but whitout saying anything he wrote in the sand: "Today my friend slapped me in my face."
They kept on walking until they found an oasis where they decided to take a bath. The one who had been slapped began to drown and his friend saved him. When he recovered from the ordeal, he wrote on a stone: "Today me best frien saved my life."
His friend asked im, "Why, after I hurt you, did you write in the sand and now you write on a stone?"
The man, smiling, repiled: "When a friend hurts us, we should write it down in the sand, ehere the winds of forgiveness can erase it away. And when something great happens, we should engrave it on the stone of the memory of ur heart, where no wind can erase it."

SEE YA

10-7-10

Så, har det kommit nån snö än?  Saknar verkligen snön just nu, hade ett till meet idag, och det var så sjukt varmt. Gick tyvärr väldigt dåligt, inte bara för mig men för nästan alla från EFMV... menmen.

Imorgon är det enkligen fredag, så sjönt!!   Och vi ska iväg på trailride :) och Miranda kankse ska med oss :D hoppashoppas :D :D

men nu ska jag ta och sova ska upp tidigt imorgon...

hare bra

SEE YA


10-4-10

Så i söndags vare kyrkan som gällde, först lyssnade vi på prästen predika i 2 timmar sen skulle vi i LYCE gruppen servera mat till alla som var där och sen så fick vi äta också. :)

Idag var alla Seniors borta, så skolan känndes väldigt tom... menmen, imorgon slutar vi iaf 1.30 för föräldrarna ska kunna prata med alla lärare... GGAHH, undra hur de kommer sluta ;)

Nu ska jag ta och sova lite :) HARE BRA I KALLA SVERIGE, här går vi fortfarande runt i kortbyxor och t-shirt :)

SEE YAA!!!


10-4-10

sitter i skolan sa kan inte skriva med alla bokstaver men, men.

har varit lite daligt med uppdaterandet forra veckan men hade valdigt mycket att gora.
det var SPIRIT WEEK valdigt roligt vare, hade 2 xc meet ocksa, vilket gick ganska bra. I fredags vare HOMCOMMING vilket var valdigt kul, kommer bilder senare.
Dansen slutade vid 12 sa da akte jag, Miranda och Britt hem till mig och grillade marchmallows medan vi satt i bubbelpoolen. :D  Och sen sa sov Miranda over. 

I lordags gick vi och plockade skrap utefter vagen for 4-H som Dannyl ar med i. Nu kommer klockan ringa vilken sekund somm helst sa skriver senare. Hare bra alla dar hemma. :)


SEE YA!!

RSS 2.0